Het Ontwikkelaarsgilde | Logo | Organisatieverandering

Judith Iking

Judith Iking

Over Judith

judith@ontwikkelaarsgilde.nl
06-22924667

Vol frisse energie en met oprechte aandacht

Judith Iking komt binnen, met scherpe vragen en een heel goed verhaal over verandering. Ze kan luisteren en is een expert als het gaat over menselijke patronen. Dat maakt dat zij dat wat in de onderstroom speelt, feilloos weet te benoemen en bespreekbaar kan maken. Ze verkent de verschillende perspectieven die er zijn, en weet samen tot een nieuw perspectief te komen. Eentje die voor iedereen werkt zodat samen werken weer samenwerken wordt. En er een fris antwoord ontstaat op de verandering die wordt gevraagd.

Judith is oprecht geïnteresseerd en daarmee soms een tikje serieus, je kunt bij haar rekenen op échte aandacht. Maar als het gaat over mensen in verandering, en ze haar kennis daarover kan delen. Dan merk je het plezier dat ze heeft in haar werk.

Judith is enthousiast, oprecht en weet mensen te verbinden. Ze draagt haar kennis op een fijne manier over, aan professionals in organisaties én aan haar studenten op de HAN.

Hoogtepunten Curriculum Vitae

Zie LinkedIn pagina voor het volledige cv

Diepgaande persoonlijke ontwikkeling, waarbij patronen en paradigma's worden herzien. Zodat er (opnieuw) aansluiting ontstaat. Bij het werk, bij de doelen en resultaten die je wil halen. Als je in staat bent om opnieuw te kijken, als je de patronen die er zijn doelgericht kunt veranderen, andere perspectieven kunt waarderen en jezelf durft te ontwikkelen, dán ben je in staat tot blijvende verandering.

Judith is specialist in het begeleiden van veranderprocessen in team- en leiderschapsontwikkeling. Ze heeft een Master in Bedrijfs- en veranderkunde. Is opgeleid als coach, weet alles van Deep Democracy en geeft naast haar werk als adviseur voor Het Ontwikkelaarsgilde al meer dan 10 jaar les als hoofddocent Veranderkunde aan de HAN University of Applied Sciences.

Stuur een mail

Organisatieontwikkeling - Teams - Samenwerken - DISC - Veranderkunde - Interim manager - Programmamanager - Organisatieadviseur - Wendbare organisaties - Teamontwikkeling - Organisch veranderen - Natuurlijk veranderen - Verbinding