Het Ontwikkelaarsgilde | Logo | Organisatieverandering

Karin Geschiere

Karin Geschiere

Over Karin

karin@ontwikkelaarsgilde.nl
06-86818193

De natuur is onze mooiste inspiratiebron

Met beide voeten op de grond kijkt Karin Geschiere naar teams en organisaties als een natuurlijk sociaal systeem. Succes hangt af van de mate waarin je jezelf kunt aanpassen, hoe je vanuit jouw talent flexibel kunt meebewegen in een continu veranderende omgeving. De natuur geeft het voorbeeld.

Karin helpt mensen om inzicht te krijgen in de patronen en de oorzaak achter turbulentie of chaos in hun samenwerking. Relatie en inhoud zijn daarbij altijd verbonden. Wat moet je loslaten, wat heb je te leren en wat te organiseren om waardevol te blijven? Ben je op zoek naar een inspirerend verhaal, klop dan bij Karin aan.

Als je uniek en afwijkend mag zijn, ontstaat er ruimte om elkaars kracht te benutten en af te stemmen op de verandering. Vanuit die ruimte kun je van betekenis blijven.

Hoogtepunten Curriculum Vitae

Zie LinkedIn pagina voor het volledige cv

Haar carrière startte met haar liefde voor de natuur. Maar al snel kregen organisaties in ontwikkeling haar volle aandacht. Verandering in organisaties komt immers zoals de seizoenen - en dit fascineert haar. Ze heeft een master Organisatie- en veranderkunde en is opgeleid Systeemcoach. Ze heeft een achtergrond in HR en een scherp oog voor talent.

Karin maakt ruimte, ruimte voor verandering, ruimte voor talent, ruimte voor persoonlijke inbreng. Disfunctionele patronen worden vervangen, talenten worden zichtbaar en samen komen we tot ontwikkeling.

Stuur een mail

Organisatie ontwikkeling - Teamontwikkeling - Conflictbegeleiding - Betekenisvolle ontmoetingen - Leiderschapsontwikkeling - Beweging - Geen gedoe - Talenten - Samenwerking - Leiderschap - Diversiteit - Veerkracht